انواع دریل و کاربردهای آنها
علاوه بر دریل های استاندارد، از دیگر انواع دریل جهت سوراخکاری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- دریل ۹۰ درجه به شما این امکان را میدهد که در فضاهای تنگ، از قبیل بین طبقات، کار کنید. در این نوع دریل ها سه نظام یک زاویهی ۹۰ درجه ای با بدنه دریل میسازد.
- دریل پیچ گوشتی که برای باز و بسته کردن پیچ به کار میرود. این دریل ها با فشار به پیچ، گشتاور بیشتری نسبت به دریل های معمولی اعمال میکنند.
- دریل های چکشی یا چکش های روتاری که عمل چرخش و عمل ضربه زدن را با یکدیگر ترکیب می کنند. این کار به شما این اجازه را میدهد تا فرآیند سوراخکاری را با سرعت بالاتری انجام دهید.
- دریل های بادی که به جای برق از هوای فشرده استفاده میکنند. این دریل ها برای کار به شلنگ هوای متصل به یک کمپرسور هوا نیاز دارند.
- دریل های ستونی که برای ایجاد سوراخ هایی با فاصله دقیق از یکدیگر و با عمق مشخص شده مناسب هستند. با استفاده از این دریل ها و تنظیم صحیح آن، میتوانید هر سوراخی را بدون ترس از حرکت کردن مته و یا گشاد شدن سوراخ، ایجاد کنید.
- پیچ گوشتی برقی که از مدل های سبک برای کارهای روزمره خانگی گرفته تا مدل های پرقدرت برای نصب دیوار کاذب و سازه های گچی را شامل میشود. در بعضی مدل ها می توانید زاویه پیچ گوشتی برقی و دسته آن را به صورت تفنگی یا صاف تغییر دهید.
پیگیری ها